FORGÓ
Foglaljon időpontot egyszerűen weboldalunkon keresztül.
Nincs más dolga mint kitölteni űrlapunkat és kiválasztani a legmegfelelőbb szabad időpontot...

MODERN KOZMETIKAI KEZELÉSEK, ARCFIATALÍTÓ KEZELÉSEK

Manapság, a modern anti-aging kozmetikai kezelések virágkorában az arcfiatalítás egyre szélesebb réteg számára elérhető. Kíméletes, fájdalommentes eljárások ezek, pénztárcakímélőbb és kevésbé drasztikus megoldást jelentenek a sebészkéssel szemben. A szépségipar bőséges arcfiatalító kozmetikum és –kezelés kínálatában könnyű elveszni. Nehéz megtalálni azt a terméket/termékcsoportot és kiváltképp azt a szakembert, akire rá merjük bízni magunkat, elvégre a bőrünket visszük a vásárra…

A LAVENDER NAILS&SKIN CARE szalon  elhivatott, sokrétű tapasztalattal rendelkező, szakképzett csapata szívügyének tekinti az Ön szépségét és egészségét. Tudjuk, hogy az arcfiatalító kezelések akkor eredményesek igazán, ha Ön is elégedetten távozik szalonunkból. Akkor fog ragyogni az arca, és nekünk éppen ez a célunk.
Kollégáink
SLIDER4

TIMI

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, GYÓGYPEDIKŰRÖS , a LAVENDER NAILS szakmai vezetője .
Az évek során szerzett sokrétű szakmai tapasztalatát szalonunkban kamatoztatja és fejleszti tovább.
Legyen szó klasszikus vagy   japán manikűrről  , lakkozásról, gél lakkozásról, körömépítésről vagy   gyógypedikűrről  , nála biztosan hozzáértő kezekre találunk. A széles körökben ismert   Crystal Nails   professzionális termékeinek elkötelezett híve, igényes, meseszép munkáit is ezek használatával készíti.
A körömdekoráció tekintetében nyitott az extravagáns ötletekre, szívesen alkalmaz egyedi motívumokat és különleges formákat, így biztosan ki fog tűnni a tömegből, aki rábízza magát.
Kattintson a képre Timi munkáinak megtekintéséhez!

KRISZTINA

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő.  Több éves éves szakmai tapasztalat rendelkezik.
Pedikűrre is ingen nagy hangsúlyt fektetett a képzés során, mivel ez a vendégnek óriási változást és megkönnyebülést ad.
Munkájára a letisztult, fiatalos formák jellemzőek, legy szó manikűrről, francia manikűrről, lakkozásról, gél lakkozásról, körömépítésről   vagy pedikűrről. Imádja a szakmáját, ami egyben a hobbija.
Ennek  szeretete garantálja a munkája végeredményét.
Kattintson  a képre Krisztina munkáinak megtekintéséhez!

MAYA

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, GYÓGYPEDIKŰRÖS .   Magabiztos gyakorlata több éves szakmai tapasztalat gyümölcse.
Pedikűrben és gyógypedikűrben  egyaránt magas szakmai színvonalat képvisel. A lábápolás mellett kezünkhöz is biztos kézzel nyúl, legyen szó manikűrről,  francia manikűrről, lakkozásról, gél lakkozásról vagy körömépítésről
A díszítésben hasonlóan letisztult, elegáns végeredményre számíthatunk tőle. Profizmusa garancia az elégedettségre.
Kattintson  a képre Maya munkáinak megtekintéséhez!

BÖBE

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, gyógypedikűrös , 2007 óta. Szakmai tapasztalata mellett példaértékű türelmének, figyelmes, empatikus hozzáállásának is köszönheti folyamatosan bővülő vendégkörét. Magabiztosan mozog a gél lakkozás, francia manikűr, műkörömépítés világában éppúgy, mint a pedikűr, ill. gyógypedikűr területén. Bármely szolgáltatását is kívánjuk igénybe venni, biztosak lehetünk benne, hogy minőségi végeredményt kapunk. Profizmusának titka, hogy számára minden körülmények között a vendég és annak elégedettsége a legfontosabb. Kattintson a képre Böbe munkáinak megtekintéséhez!
 

JOLÁN (ERZSÉBET)

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő. Oklevelét 2013-ban szerezte, azóta is hobbiként imádja munkáját. Szolgáltatáslistáján megtalálható a gél lakkozás, francia manikűr, műkörömépítés , illetve a pedikűr is. Szakmai tapasztalata mellett kreativitása is figyelemre méltó, melyet körömdíszítés során kamatoztat. Naprakész az aktuális trendeket illetően, és rendszeresen részt vesz online versenyeken, tudását folyamatosan fejleszti. Leginkább a vendég mosolya, elégedettsége motiválja, és mindent meg is tesz a tökéletes eredményért: kiemelkedő minőségű alapanyagokkal és szakmai precizitással dolgozik. Kattintson a képre  Jolán munkáinak megtekintéséhez!

MARIETTA

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő. Kimagasló kézügyessége körömépítés és –díszítés közben egyaránt megmutatkozik. Érdeklődési körébe a lábápolás speciális esetei is beletartoznak, a későbbiekben is szeretne ezeknek kiemelt figyelmet szentelni, ezért folyamatosan képzi magát. Választhatjuk a gél lakkozást, a francia manikűrt, a műkörömépítést vagy éppen a pedikűrt , biztosak lehetünk benne, hogy páratlan esztétikai élményben lesz részünk! Leginkább munkája végeredménye motiválja, ezért is döntött úgy, hogy kreatív pályára lép. Kattintson a képre Marietta munkáinak megtekintéséhez!

ERIKA

Kozmetikus, természetgyógyász, Hyamatrix specialista, lélekkozmetikus. 17 éves gyakorlata során kizárólag prémium kategóriás termékekkel szerzett tapasztalatot, munkájában egyedi módszert alkalmaz. Minden vendégnek egyénre szabott kezelést állít össze, figyelembe véve a bőr és lélek aktuális állapotát. A Hyamatrix , HIFU terápia , GUNA BIOLIFTING , ill. ANIMI arcmasszázs szolgáltatásokkal, valamint a kapcsolódó homeopátiás termékek segítségével végzi az „arcszobrászkodást”, ráncfeltöltést. Ezen korszerű termékek használata az innovatív eljárásokkal kiegészítve meglepő, szembetűnő változást eredményez.

AMIRA BioActive kozmetika

Kozmetikus és dietetikus. Táplálkozástudományi diplomáját a kozmetikai kezelésekben is kamatoztatja.
Gyógyélelmiszerekkel (Sunrider, IFANCA halal és a Star-K Koser tanúsítvánnyal), a sejtek optimális működését támogató BRT kezelésekkel igyekszik a külső-belső állapotjavulás létrejöttét támogatni. Emellett minden egyéb, a kozmetikához kapcsolódó kezelést-szolgáltatást    ( energizáló arcmasszázsok , testkezelések, testmasszázsok ) végez. Munkájához magas minőségű termékeket (Kandesn) hív segítségül.
Kozmetikusként 2007 óta dolgozik. Vallja, hogy a szakmai alázat mellett a naprakészség a legfontosabb, ezért rendszeresen vesz részt szakmai továbbképzéseken.
Kommunikáció: magyar és angol nyelven.
HKO és BRT: Arckezelések, testkezelések Amíra Shárkiával
Amíra arckezelések, testkezelések

Arcfiatalítás injekciók és kés nélkül, a HKO segítségével


A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) módszerei természetes megoldást kínálnak a bőröregedés elleni küzdelemben, valamint egyéb bőrproblémák kezelésében is eredményesnek bizonyulnak. A speciális, bioaktív arckezelések tisztítják a pórusokat és intenzíven regenerálják a bőrt. A HKO arcfiatalító eljárások során alkalmazott arcpakolások 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, melyeket nyugodtan el is fogyaszthatna a kedves vendég, ha úgy tartaná kedve.

Tekintse meg a szalonunkban igénybe vehető kozmetikai kezelések árlistáját !

Ismerje meg BRT szolgáltatásunkat is!


A bioregulációs mágnesterápia (BRT) egy, a sejtműködést optimalizáló eljárás, melynek áldásos hatásai kívül-belül egyaránt érezhetőek. A bioreguláció a szervezet elektromágneses mivoltán alapuló önszabályozási folyamat. Ha bármi okból felborul az egyensúly a környezet és az egyén között, az kellemetlen közérzeti, komolyabb esetben súlyos egészségügyi panaszokat is előidézhet. A bioregulációs mágnesterápia ebben hivatott segíteni.

Amíra Shárkia kozmetikus és dietetikus, a külső-belső egészség fenntartásának elkötelezett híve, munkájában a szépség és egészség harmóniájának megteremtése a célja.
A szakmai továbbképzéseken, konferenciákon rendszeresen részt vevő Amíra elsőrangú kozmetikumokat és speciális gyógyélelmiszereket használ kezelései során.
Sokszínű szolgáltatási palettáján a HKO és BRT eljárások mellett egyéb kozmetikai kezeléseket - arc- és testmasszázs - is megtalálunk.

Tudjon meg többet az Amíránál elérhető arcfiatalító kezelésekről !
Skin Care Line - Dévényi Kathy
Dévényi Kathy sminktetoválás
 
Bár kevesen tudják, hazánk legnagyobb elismertségnek örvendő sminkmestere kozmetikus végzettséggel is rendelkezik (1982), így az arcfiatalítást is szívügyének tekinti.
Hazai kozmetikai cégek oktató- és bemutatósminkese, számos make up termék bevezetésében közreműködött. Szakmai kiállítások, konferenciák állandó résztvevője, előadója. Szaklapokban és magazinokban hitelesen publikál a női szépségről és az azt hangsúlyozó make up-okról. Számtalan megbízást kap fotózások, televíziós műsorok, bemutatók, szépségversenyek, castingok szakmai feladatainak ellátására, vezetésére.
 

“ A nők arcápolással kapcsolatos problémáit csak hittel, odaadással, figyelemmel és szeretettel lehet helyes irányba terelni.” - Dévényi Kathy

22 éve végez sminktetoválást (szemhéj tetoválás, szemöldök tetoválás) mint szépítő korrekciót. 1998-ban alapította saját sminkiskoláját. Naponta foglalkozik a hétköznapi nők sminkeléssel, kozmetikai kezelésekkel kapcsolatosan felmerülő kérdéseivel. Kozmetikusként is fontosnak tartja az arcbőr ápolását, regenerálását és a szépészeti ipar vívmányaként annak fiatalítását a legkorszerűbb arcfiatalító kezelések alkalmazásával.

"Örömmel venném, ha az általam kiválasztott kezelések közül ( Natura Bissé , Hyamatrix ) legalább egy az Ön megelégedésére szolgálna. Szeretettel várom egy konzultációra!"  

 

Nail Care Line OPI&CND

Vegye igénybe széles körű szolgáltatásainkat különlegesen nyugtató, relaxációt elősegítő környezetben: bioreguláció, manikűr, esztétikai és gyógypedikűr, tartós gél lakkozás, műkörömépítés, japán manikűr, SPA kezelés. A Mammut I. Bevásárló- és Szórakoztató Központ földszintjén, jól megközelíthető helyszínen várjuk szépülni, kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeinket.

Olyan szalon kialakítása volt a cél, ahol a szépészeti szolgáltatások igényes, elegáns környezetben, a legmodernebb technológiával társítva, elérhető áron vehetők igénybe. Jól átgondolt koncepció alapján, a vendégek teljes nyugalmát és kényelmét szolgáló, pedikűröskabin-rendszerben, és különleges környezetben várjuk kedves vendégeinket. Személyzetünk magas szintű szakmai felkészültsége garantálja az Ön elégedettségét.

“Bármit alkottok, mindenen legyen rajta a nyugalom és a pihenés bélyege.” -Bengt Danielsson

A LAVENDER NAILS szalonba először látogató vendég érezni fogja, hogy különleges odafigyeléssel készültünk a fogadására, és szeretnénk, ha a “My Day” érzéssel távozna. Reméljük, hogy hamarosan Ön is ellátogat hozzánk!

Lavender Nails vendégei voltak
SLIDER2
Dobó Kata
Dobó Katának is kedvence az OPI Red Hot Rio gyönyörű piros színe.
Bálint Antónia
Bálint Antónia jól tudja a női szépség titkát.. A Lavender Nails csapata pedig segít neki megvalósítani.
Kustánczi Lia
Kustánczi Lia is ellátogatott hozzánk, mert Ő is tudja, hogy a tökéletes megjelenés fontos részét képezik az ápolt lábak is
Voksán Virág
Voksán Virág pörgős életvitele mellett, megnyugvást és szakértelmet talált a Lavender Nails szalonban
 
Cikkek
Bioreguláció (BRT) technológia
Sejtjeinkben átlagosan 7000 kémiai reakció megy végbe másodpercenként. Ezen folyamatok elektromágneses elven való önszabályozását nevezzük bioregulációnak...
Tovább
Szépülni és regenerálódni egy időben
Évek óta tartó trend, hogy egész nap rohanunk, és egyre kevesebb időt vagyunk meghitt, nyugodt környezetben. Éppen ezért felértékelődtek a pihenésre, relaxációra szánt percek...
Tovább
Miért TEOXANE?
A svájci Teoxane ORVOS-KOZMETKAI termékcsalád az egyetlen olyan kozmetikum, amely keresztkötött hyaluronsavat tartalmaz; ugyanazt, amit az injektálható töltőanyagok gyártásához is használnak...
Tovább
SLIDER3
Oszd meg velünk véleményed!
 
LavenderNails & SkinCare Szalon - Kéz és Lábápolás, Arcesztetika
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.